Mos Kopjo!

Arex është një kompani e njohur që tashmë ka fituar emrin e saj të mirë në industrinë e mbrojtjes. ... AREX zero 1 është pistoleta e parë që është projektuar, si dhe e prodhuar në shtëpi, por ne kemi zhvilluar dhe bërë pjesë të armëve të zjarrit që nga 2005.