Mos Kopjo!

HS Produkt d.o.o. është një kompani kroate prodhuese e armëve të zjarrit, e njohur më së miri për hartimin dhe prodhimin e HS2000 dhe XDm, një pistoletë gjysmë automatike e shitur në tregun amerikan si Springfield Armory