Mos Kopjo!

Walther Arms u themelua më 1886, Me mjete të thjeshta dore, një vese, dhe një torno me këmbë, Walther filloi të bënte pushkë sportive me veprime bllokuese të bazuara në sistemin britanik Martini, kompania ka prodhuar armë zjarri dhe armë ajri në objektin e saj në Gjermani për më shumë sesa 100 vjet!