Mos Kopjo!

Stoeger është një degë plotësisht në pronësi të Benelli, e cila nga ana e saj është në pronësi të prodhuesit italian të armëve të zjarrit Beretta. Përvec marketingut të një linje pushkësh taktike dhe gjuetie si dhe pushkë ajri, Stoeger shërben gjithashtu si FFL për importimin e armëve të zjarrit nga Uberti, gjithashtu një anëtar i grupit Benelli / Beretta.