Mos Kopjo!

Remington Arms u themelua në 1816 nga Eliphalet Remington në Ilion, New York, Remington është prodhuesi më i vjetër i armëve në Amerikë dhe pretendohet se është fabrika më e vjetër e Amerikës që akoma bën produktin e saj origjinal!