Mos Kopjo!

Oberland Arms është themeluar në vitin 1998, Oberland Arms është zhvilluar në një nga furnizuesit kryesorë në segmentin e pushkave gjysmë automatike në Evropë. Makinat tona gjysmë automatike janë sisteme të fuqishme dhe me precizion të lartë që plotësojnë kërkesat më të larta.