Mos Kopjo!

Derya Arms është themeluar në vitin 1998 në Provincën Turke të Konya. Derya Arms është konfirmuar të jetë një nga prodhuesit më të mirë turq të shotgunëve, Derya Arms prodhon armë zjarri vetëm në përputhje me standardet TSE, SAAMI dhe CIP