Mos Kopjo!

WBP Rogów | Prodhuesi i armëve të zjarrit - AK, AK-47, pushka AKK Wytwornia Broni Jacek Popinski (WBP) është një kompani prodhuese e pavarur në pronësi private me lokalet e saj në Rogów, Poloni. Pajisja jonë prodhuese mban një punëtori të pajisur plotësisht për prodhimin, mirëmbajtjen, riparimin dhe azhurnimin e armëve të vogla.